07/11/2022
Menus Escolares con Heura®

Els nostres menús escolars amb Heura®

A partir del mes de novembre, dos dels productes d’Heura® formaran part dels nostres menús escolars

La sostenibilitat és part de la nostra missió i també eix de tots els nostres processos. Per aquesta raó, al llarg dels darrers anys, hem adoptat les mesures necessàries per convertir-nos en una empresa molt més responsable amb el medi ambient i amb les persones que ens envolten. Entre aquestes mesures, cal esmentar la transició cap a la proteïna vegetal. En aquest sentit, a partir del mes de novembre, els nostres menús escolars comptaran amb Heura® com un dels nostres nous proveïdors de proteïna vegetal. A continuació, us expliquem més sobre els productes Heura®.

Continuem advocant per propostes gastronòmiques que estimulin els sentits i es basin en la dieta mediterrània

Amb l’objectiu de facilitar l’apropament dels infants cap al menjar saludable i sostenible, treballem propostes gastronòmiques agradables als sentits, sempre sota els preceptes de la dieta mediterrània. Hem tingut aquest punt molt en compte a l’hora d’introduir la proteïna vegetal d’Heura® en els nostres menús escolars.

En concret, Heura® és un producte 100% d’origen vegetal que compleix amb els requisits nutricionals que s’han de tenir en compte en la gastronomia col·lectiva escolar. Tots els seus productes, inclosos els que introduïm en els nostres menús escolars, comptem amb un alt valor proteic, equiparable al de la carn animal. Estan fets amb el mínim d’ingredients possibles. La proteïna prové de la soja i el pèsol, i el greix present als seus productes és el de l’oli d’oliva verge extra.

A més, tots els productes d’Heura® han obtingut una classificació “A” a Nutriscore. I són aptes per a persones celíaques, així com al·lèrgics a la proteïna de la llet, a l’ou, al peix i marisc, als fruits secs i moltes altres dietes especials que elaborem cada dia a les escoles amb què col·laborem. També estan perfectament pensats per substituir la carn i oferir dietes adaptades a totes les religions, així com un menú més sostenible mediambientalment.

Nuggets amb amanida i macarrons a la bolognesa, les primeres receptes amb carn vegetal d’Heura® als nostres menús escolars. (Boníssims!)

El mes de novembre, el menú escolar basal de ReCrea per a escoles comptarà amb dos productes d’Heura®. D’una banda, es podrà degustar una pasta deliciosa a la bolognesa amb carn picada vegetal. I de l’altra, les petites i els petits tindran com a opció de segon plat els nuggets vegetals amb amanida tres colors.

L’educació és la base de qualsevol canvi

Creiem que una bona educació és la clau de tot canvi. Per aquesta raó, acompanyem les nostres propostes gastronòmiques amb educació alimentària i nutricional. D’aquesta manera, impulsem conductes alimentàries saludables, però també respectuoses amb el medi ambient. Considerem important que les nenes i els nens aprenguin des de ben petites i petits a adoptar sense prejudicis noves maneres de relacionar-se amb l’alimentació des d’una perspectiva ètica i sostenible. El respecte, la diversitat cultural i la consciència mediambiental han de començar a ser el punt de partida de totes i tots. Comptar amb Heura® com un dels proveïdors de proteïna vegetal per als nostres menús escolars és un dels passos que hem fet per aconseguir aquesta nova mirada social cap a l’alimentació.

I com que a ReCrea ens encanta oferir-vos un servei excel·lent, l’altre dia vam estar de formació amb l’equip d’Heura®. Vam aprendre sobre les propietats nutricionals dels productes amb què treballarem. I també característiques òptimes de la cocció perquè els nostres plats estiguin tan bons com sempre. 

Ens llegim aviat!